HELIKOPTER T-SERIES

page3

Salah satu benda yang kitorang beli kat Guangzhou China ini ialah Helikopter kawalan jauh T-Series. Harganya CNY500 sahaja. Besar kemungkinan harganya juah lebih murah daripada ini kot. Apapun, harga CNY500 ( lebih kurang RM250 ) tu dah cukup murah jugak bagi kami. Kalau kat Malaysia, boleh jadi harganya mencecah RM1000. Assume je macam tu hihi.

page2

Pembelian yang tidak dirancang pun. apapun, memang agak susah jugak nak terbangkan helikopter ini. hahahaha tak reti sangat. Memang kene cari kawasan lapang kalau nak main helikopter ini.

page1

Yang penting, helikopter ini ada fungsi kamera OK hahahaha. Pengsan terus.

Terima kasih kerana membaca blog mykeledek dot com ini. Subscribe via email (Feedburner)Facebook Fanpage, follow Twitter @denniszillVideo (Youtube) dan  Google +

Author: Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *