Klairs Supple Preparation Facial Toner Review Malaysia

Setakat ini, aku sudah mencuba beberapa jenis produk / jenama yang berfungsi sebagai toner / essence. Yelah, kekadang dalam produk itu ada dinyatakan fungsi 2 dalam 1. Terasa tangan gatal nak mencuba produk lain pula. Kali ini, aku mencuba jenama Klairs Supple Preparation Facial Toner. Hurmm, aku pun tak tahu kenapa nama dia panjang sangat.

Untuk permulaan, aku beli pack kecil bersaiz 30ml je. Beli untuk kegunaan oustation atau urusan luar di Homestay. Sama seperti toner-toner lain yang aku pakai sebelum ini, sifatnya lebih kurang sama je pun. Bezanya, untuk Klairs Facial Toner ini, dia ada bau sedikit. Tak kuat sangat. Tapi just nice. Cumanyam untuk orang macam aku, memang agak tidak berminat untuk produk berbau (kalau ada pilihan).

Antara kebaikan produk ini yang dicanang-canang adalah melembap, menstabilkan ph, membersih dan melembutkan kulit dan ia dperbuat dari sumber tumbuh-tumbuhan (vegan friendly).

Klairs supple preparation facial toner ingredients

Water, Butylene Glycol, Dimethyl Sulfone, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Natto Gum, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Centella Asiatica Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Polyquaternium-51, Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Panthenol, Arginine, Luffa Cylindrica Fruit/Leaf/Stem Extract, Beta-Glucan, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Portulaca Oleracea Extract, Lysine HCL, Proline, Sodium Ascorbyl Phosphate, Acetyl Methionine, Theanine, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Copper Tripeptide-1.

Setakat ini, aku puas hati. Selepas habis botol ini, aku bercadang nak beli botol yang lebih besar. Sebab nampak serasi pula dengan aku. Biasalah, aku memang suka produk yang melembabkan kulit muka. Lagipun, setakat ini ia tidak membuatkan kulit muka aku meradang atau kemerahan. Which is, OK for me.

Zero Cleansing Balm Review Malaysia

Clean It ZERO dari Banila Co. Antara produk popular di Shopee dan Lazada. Tersangat ramai pembeli yerr!. Hairan juga, macam mana ‘balm’ boleh digunakan sebagai ‘pencuci muka’. Kan ke pelik kelihatannya tu? Aku tak pernah tahu pun selama ini. Haaa, sebab tu aku beli nak cuba.

Ada 4 jenis balm – Oroginal, Revitalizing, Puriying dan Nourising. Memandangkan aku baru nak mencuba, jadi aku pilih trial pack yang kecil cenonet – 7ml. Lupa pula harganya sebab dah lama beli. Murah je sebab kecil je pun saiznya.

Aku pilih revitalizing. Guna sewaktu aku ber oustation / berlibur / duduk homestay haha. Senang sebab kecil dan boleh jimat space. Aku baru guna beberapa kali. Sebab sebelum ini, macam tak yakin. Tapi, pertama kali pakai terus rasa puas hati. Pelik sebab calit dan terus oles pada kulit muka.

Clean it zero cleansing balm how to use:

1) Use spatula included to scoop balm.
2) Gently massage in circular motions onto dry skin using your fingertips to breakdown all makeup and residue.
3) Add water to emulsify the oil and massage again until you satisfy.

Feeling fresh dan terasa bersih pada kulit muka. Revitalizing pun katanya. OK! Fine! Boleh beli variasi yang lain pula lepas ni. Boleh buat stock memandangkan memang sokmo outstation je sekarang ini.

Zero cleansing balm ingredients

Cosrx Low ph Good Morning Cleanser Review Malaysia

Sekitar 2 bulan jugalah aku sudah guna produk jenama Cosrx ini. Sebelum ini aku hanay guna essence daripada jenama yang sama. Kelihatan bagus. Sebab itulah aku terasa ingin mencuba jenis cleanser juga.

Pada masa yang sama, dok tengok review positif dan bilangan pembelian yang beribu-ribu di Shopee dan Lazada. Wondering, kenapa popular sangat. Semangat ingin tahu dan mencuba terus mencanak-canak naik.

Harga Cosrx low ph good morning gel cleanser ini murah je. Sekitar RM25 (bergantung kepada si penjual). Boleh didapati juga di Watson rupanya. Aku beli di Shopee. Tak tahu pula, Watson sekarang turt menjual produk-produk popular Korea. Hahahhaa nampak sangat jarang singgah. Lebih banyak membeli secara online sejak COVID-19 ini.

Cleanser ini berbentuk gel berisipadu 150ml. Ermmm, boleh bertahan sekitar 3 hingga 4 bulan (mengikut penggunaan). Pertama kali pakai, aku rasa tak berasa selesa sebab bau herba yang agak kuat (bagi aku). Which, im not comfortable. Sebab sebelumnya aku guna produk seumpama yang tidak berbau hihi.

Sesuai dengan namanya, produk ini dicanangkan mempunyai ph yang optimal (low ph). Diperbuat daripada bahan botani (herba) asli yang membantu menyegarkan serta melembutkan kulit tanpa membuatkan kulit terasa kering.

Cosrx Low ph Good Morning Gel Cleanser Ingredients

Water, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Polysorbate 20, Styrax Japonicus Branch/Fruit/Leaf Extract, Butylene Glycol, Saccharomyces Ferment, Cryptomeria Japonica Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Leaf Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Allantoin, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Betaine Salicylate, Citric Acid, Ethyl Hexanediol, 1,2-Hexanediol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Benzoate, Disodium EDTA.

Bahan Utama

Minyak Tea Tree: Menjaga liang pori dengan sifat antibakteria
Beta Hydroxy Acid: Melarutkan kulit dan sebum mati yang membuatkan liang tersumbat.
Minyak Primrose: Melembutkan, menghidrat, dan menyuburkan kulit

Gunakan gel pada kuantiti yang dikehendaki. Macam aku, suka bubuh sedikit banyak. Sebab sewaktu dioles, ia akan mengeluarkan buih yang menyegarkan. Pada awalnya, aku tak berapa suka. Tapi, lama kelamaan jadi seronok pula hahaha. Sebab itu cepat habis. Matilah…

Produk jenama Cosrx ini memang bagus. No wonder popular dan mendapat review positif di alam maya. I like it. Start to falling love. Sekian, serba sedikit pengalaman aku sepanjang menggunakan Cosrx Low ph Good Morning Gel Cleanser.

Yuja Niacin Serum Review Malaysia

Haaa, sudah pakai botol kedua untuk Yuja Niacin Serum. Jadi, bolehlah aku buat review sebagai catatan peribadi disini. Sebelum ini, pakai serum jenama The Ordinary. Not bad juga hasilnya. Sebab bosan dok pakai jenama yang sama sahaja, itu yang aku cari produk jenama lain pula. Apa salahnya? hihi

Yuja Niacin Serum Review Malaysia

Hasil cadangan dari rakan taulan dan carian di Google, aku memilih produk serum jenama Some by Mi ini. Banyak jenis serum juga yang dikeluarkan jenama ini. Aku memilih Yuja Niacin Blemish Care Serum sebab ia mengandungi Yuja dan Niacinamide yang antara kebaikan utamanya adalah untuk mencerah. Essence sudah melembap, jadi aku pakai serum yang mencerah pula hahaha. Pengsan

Aku tengok, macam banyak juga carian bad review mengenai produk jenama ini. Tapi entah, alhamdulillah.. sebab produk ini seakan serasi dengan aku. Kalau tak, manakan aku nak beli botol kedua. Itu tandanya aku selesa menggunakannya. Lain orang, lain penerimaan pada kulitnya 🙂

Baca: Ayat Cinta dan Rindu Si Dia – Melayu

Cara aku pakai Yuja Niacin Serum ini ialah pada waktu malam ni. Kekadang aku pakai sebelum pergi kerja atau waktu cuti (kalau rajin). But, most of the times, aku pakai pada belah malam. Bersekali dengan Yuja Niacin Brightening Sleeping Mask.

Apa review aku? Teksturnya tidak melekit serta tidak terlalu berat. Cepat meresap pada kulit muka. Buat kulit muka terasa segar. Apa yang peliknya, serum ini consider vitamin c, tapi tidak memedihkan muka. Itu yang aku suka haha. 50 ml untuk digunakan selama sekitar 30 hari. Memang sesuai dengan aku yang cepat bosan. Baunya pula memang sedap. Ala-ala bau lemon. Sangat menenangkan.

Menariknya, orang boleh tegur kulit lebih sihat, cerah dan tidak kusam berbanding sebelumnya. Bermakna, rejim penjagaan kulit aku (termasuk pemakaian serum) ini berjaya. Lagipun, Yuja Niacin ini je produk pencerahan kulit muka yang aku guna.

Baca: Review Selepas Lebih 3 Bulan Guna Hada Labo Cleansing Oil

Yuja Niacin Serum Ingredients

Citrus Junos Fruit Extract, Water, Butylene Glycol, Niacinamide, Glycerin, Panthenol, 1,2-Hexanediol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Thuja Orientalis Leaf Extract, Zanthoxylum Schinifolium Leaf Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Mentha Aquatica Leaf Extract, Mentha Rotundifolia Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Coptis Japonica Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Arbutin, Glutathione, Ascorbic Acid, Ascorbyl Glucoside, Biotin, Tocopherol, Cyanocobalamin, (-)-alpha-bisabolol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Menadione, Arginine, Trehalose, Madecassoside, Adenosine, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Caprylyl Methicone, Inulin Lauryl Carbamate, Behenyl Alcohol, Sorbitan Oleate, Sorbitan Isostearate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Polyisobutene, Xanthan Gum, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Dimethicone/Phenyl Vinyl Dimethicone/Phenyl Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Benzyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Raspberry Ketone, Disodium EDTA, Citrus Junos Peel Oil.

Testimoni Mizon First Essence Malaysia

Kelihatan agak lama tidak buat review produk skincare yang aku pakai. Sibuk dengan urusan COVID dan sebagai pelajar sarjana. Boleh? haha. Kali ini mahu bercerita mengenai Essence yang sedang aku pakai. nI really falling love with this product – Mizon First Essence 94.5%. Sudah pakai lama berbulan rasanya. Botol kedua 🙂 Sangat puas hati.

Dek kerana sukanya aku dengan Mizon First Essence ini, aku sudah beli 1 botol lagi sebagai stok. Sebab tengok gaya, agak susah nak dapat stok. Itu yang aku beli siap-siap. Malas nak pening cari produk jenama lain kalau stok habis. Sebabnya, tengok gaya tiada pengedar rasmi untuk produk jenama ini di Malaysia. Macam kesemuanya diimpport secara direct oleh penjual online terus dari Korea. Tak tahulah selepas ini akan ada dijual di Watson atau mana-mana drugstore di Malaysia.

Baca: Toner Acwell Licorice pH Balancing Cleansing

Sebelum ini, aku pakai Essence Missha Time Revolution. Bagus juga produk ini. Cuma, harganya agak sedikit mahal. Sebab itu aku buat carian dan bacaan di internet untuk produk alternatif. Daripada situ, aku jumpa essence jenama Mizon ini. Harga bawah RM100 untuk 210ml. Murah dan berpatutan bukan?

Pakaging produk ini sangat simple. Botol diperbuat daripada plastik. Makanya, easy to handling. Tak perlu risau jatuh atau pecah. Tekstur essence-nya? Masyaallah, suka sangat. Ringan, tidak melekit dan cepat meresap pada kulit muka. Mana tak suka, dah pakai 2 botol dan otw nak pakai botol ketiga hahahaha.

Cara Pakai Mizon First Essence

Aku pakai tiap masa selepas mandi atau lepas ambil wuduk. Harga pun mampu milik, jadinya aku akan tepek-tepek banyak kali. Rasa nyaman dan menyegarkan kulit muka. Tak tahulah… sebab ini perasaan aku haha. Lagipun, essence ini cepat meresap pada kulit. Tak terasa berat. Ringan.

Kebaikan / Kelebihan Mizon First Essence

Kandungan Galactomis fermented ultrafiltrate membantu melembapkan kulit. Memang betul, kulit muka aku terasa lembab walaupun tak pakai mana-mana krim pelembap.

Essence ini menyerap masuk ke dalam kulit wajah. Dikatakan, ia juga mampu untuk menghalang kulit anda dari munculnya kedutan halus dan tona kulit menjadi kembali sekata.

Selain itu, berdasarkan kepada pembacaan aku, produk ini juga adalah untuk memutih, menyesesuaikan tekstur dan kekenyalan dan kulit.

Dikatakan, produk free paraben, free pigmented, free fragrance, free alcohol, free animal oil, free mineral oil, free benzopheone.

Baca: What We Should Know About Discovery Park Cyberjaya

Mizon First Essence Ingredients

Water, Galactomyces Ferment Filtrate, Butylene Glycol, Niacinamide, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Tropolone, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Adenosine, Carbomer, Xanthan Gum, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Coptis Japonica Root Extract, Trehalose, Biosaccharide Gum-1, Sodium PCA, Betaine, Sorbitol, Glycine, Alanine, Proline, Serine, Threonine, Arginine, Lysine, Glutamic Acid, Potassium Hydroxide, Rosmarinus Officinalis, Abies Sibirica (Siberian Fir) Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil

testimoni mizon first essence, mizon first essence watson, mizon first essence malaysia, mizon first essence kebaikan, kelebihan mizon first essence, mizon first essence vs skii, mizon first essence ingredients, testimoni mizon first essence

Ubat Jerawat Paling Berkesan – Deriva

Aku antara orang yang masih punya masalah jerawat. Aiiiiiii tak faham kenapa usia sudah dewasa masih ada jerawat lagi. Sabar je lah.

Kawan aku rekomen ubat jerawat Deriva Adapalene Gel Microspheres. Katanya doktor pakar kulit yang mencadangkan dia untuk guna ubat gel ini. Anak dia memang punya masalah kulit muka jerawat yang agak teruk. Aku pun follow je lah.

Dia beli sekitar RM26 seunit. Aku dapat pada harga RM24 di Shopee. Orang Kelantan yang jual.

Takjub dan terkesima dengan keberkesanan produk ini hahaha. Sapu pada bahagian jerawat, esoknya dah kecut. Memang berkesan.

So, sekarang ini kalau ada tanda-tanda jerawat nak tumbuh, aku sapu sedikit bahagian berkenaan dengan gel ini – alhamdulillah, setakat ini berkesan. Memang bagi aku, inilah ubat jerawat paling berkesan sepanjang aku hidup selama ini. Abaikan produk-produk kecantikan lain yang katanya untuk masalah jerawat. Pakai ubat ini sahaja sudah memadai hahahaha.

Pengalaman Menggunakan Sunscreen Skin Aqua Tone Up UV Essence

Antara sunscreen popular di internet dan sering disebut oleh influencer di media sosial adalah Sunscreen Skin Aqua Tone Up UV Essence. Katanya, ia adalah Physical Sunsreen. Sesuai untuk kulit berminyak atau kombinasi khabarnya.

Ber SPF 50+ PA++++ khusus untuk defence againt UV light and bring out our skin’s translucency. Aku sudah guna lebih dari 3 bulan atau lebih (kalau tak silap). Tapi pakai pada hari bekerja sahaja. Guna di pejabat 2 kali – Waktu pagi dan selepas solat Zuhor.

Baca: Review Selepas Lebih 3 Bulan Guna Hada Labo Cleansing Oil

Pertama kali menggunakannya dahulu, Ya Tuhan, terasa sangat seronok dengan hasil dan perbezaannya berbanding jenama sunscreen yang aku gunakan sebelumnya. Ada effect pinkish (bagi aku). Ringan dan kulit tidak berminyak. Langsung tak terasa atau nampak, aku gunakan sunscreen pada kulit wajah / leher.

Ia agak lambat untuk blend / menyerap pada kulit. Jadi, perlu tunggu beberapa ketika untuk pastikan krim sunscreen ini betul-betul meresap pada kulit. Aku guna pada kuantiti yang disarankan iaitu 2 jari (pada kulit wajah) dan 1 jari (pada leher – yang ini aku sengaja tambah sendiri).

Agak lama juga nak habiskan stok sunscreen Skin Aqua Tone Up UV ini sebab ia dalam bekas 80g. Agak murah juga lah kot harganya. Sekitar RM65 lebih. Gigih nak habiskan satu bekas ini. Berbulan lamanya. Aku dah lah cepat bosan. Walaupun produk bagus, tapi bosan juga kalau pakai benda sama setiap hari untuk berbulan lamanya. Ish ish ish ish

Apapun, ia merupakan antara produk yang aku rasa terbaik dan sesuai dengan kulit muka aku. Benar-benar sama seperti apa yang influencer popular media sosial katakan.

Baca: 1001 I Miss You Quote for Him and Her

Ingredients

Water, Alcohol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butylene Glycol, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Titanium Dioxide, Polysorbate 60, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, BIS-PEG-18 Methyl Ether Dimenthyl Silane, Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methophenyl Triazine, Acrylates Copolymer, Synthetic Fluorphlogopite, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Ammonium Acryloydimenthytaurate/VP Copolymer, Silica, PEG-12 Dimethicone, Polystyrene, Polyvinyl Alcochol, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Alumina, Fragrance, BHT, Polyglyceryl-2 Triisostearate, RED 30, CL 73360, Tin Oxide, Blue 1, CI 42090, Sodium Hyaluronate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Hydrolyzed Prunus Domestica, Passiflora Edulis Fruit Extract, Rosa Roxburghii Fruit Extract.

Apa yang seronok lagi mengenai produk ini adalah, ia tidak memedihkan mata. Kemudian, senang nak cuci. Aku memang cuci muka dengan menggunakan pencuci biasa di pejabat. Tapi kekadang kalau lupa dan nak cepat, aku cuci muka dengan menggunakan air biasa. Ehhh boleh cuci dengan bersih juga. Berbeza dengan sunscreen sebelum ini yang memang wajib perlu cuci dengan menggunakan pencuci muka. Senang nak ambil wudhuk.

Review Selepas Lebih 3 Bulan Guna Hada Labo Cleansing Oil

Selepas menggunakan Cleansing Oil jenama Simple, aku bertukar angin mencuba Cleansing Oil jenama Hado Labo. Sebab nampak macam popular je. Teringin juga kenapa produk ini popular dan mendapat reaksi positif dikalangan warganet. Aku beli Hado Labo Cleansing Oil ini di Guardian pada harga sekitar RM55. Memang harga pasaran sekitar harga itu – more or less.

Baca: Perlukah – Cara Double Cleansing Yang Betul

Aku hanya pakai apabila ada menggunakan sunscreen atau mask. Katanya perlu untuk memastikan kulit wajah betul betul bersih. Pernah juga satu ketika aku tak pakai cleansing oil ini. Habis naik jerawat di muka. Sebab pakai sunscreen tapi menggunakan pencuci muka Cetaphil je hahaha. Pengsan.

Pakai sehari sekali. Memang lambat habis ler 200ml itu kan. Sampai la ni rasanya baru pakai separuh botol. Aku rasa, hujung tahun ini baru habislah kot. Apapun, aku puas hati dengan cleansing oil jenama ini. Kelihatan lebih elok dan melmbab kulit berbanding jenama aku pakai sebelum ini. Mungkin sebab cleansing oil ini menggunakan Hyaluronic Acid yang memang sangat berkesan untuk melembabkan kulit.

Falling love betul dengan Hyaluronic Acid sejak aku pakai Hyaluronic Acid jenama The Ordinary. Betul-betul melembabkan kulit muka. Tak perlu pakai apa sekalipun, kulit masih terasa lembab.

Jenis packaging / botol pun mesra pengguna. Nak cuci pun mudah. Kalau tak jumpa jenama lain untuk dicuba, maunya aku beli cleansing oil jenama ini lagi nanti haha.


Formulated with high purity Olive Oil to deep clean and gently remove dirt, ecessive oil and stubborn makeup instantly, high cleaning ability even for water-proof mascara, gentle to your delicate wyw area and eye lashes, enhanced with super hyaluronic acid to intensely hydrate and maintain skin’s moisture balance leaving skin feeling soft & smooth, it is water-soluble, does not leave unpleasant greasy feeling.

Baca: Wishes on Birthday – With Sweet Image

Directions
Keep your hands and face dry, pump sufficient cleansing oil onto your palm and gently massage onto your face and eye area, wet face to emulsify cleansing oil, rinse thoroughly with water.

Ingredients
Water,Butylene Glycol, Sodium Myristoyl Glutamate, Sorbitol, Sodium Methyl Cocyl Taurate,Sodium Lauroyl Glutamte, Cocomide DEA, Myristic Acid,Glyceryl Stearate, Sodium Chloride, Lauric Acid,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyglyceryl-2 Isostearate, Polyquaternium-7, Methylparaben, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydroxypropyltrionium Hyaluronate.

Toner Acwell Licorice pH Balancing Cleansing

Stok Acwell Licorice pH Balancing Cleansing Toner sudah habis. Untuk kegunaan pejabat dok minta ehsan rakan sepejabat. Seriau sebab dok habis cepat sangat hahaha. Kami satu pejabat pakai Toner Acwell ini. Hasil daripada testimoni dan cadangan daripada Ismeet. Pengsan

Hajat dihati nak juga mencuba jenama lain. Tapi, nanti dahulu. Sebab kulit muka kelihatan sudah serasi dengan toner jenama Acwell ini. Kita tangguhkan dahulu hajat.

Oleh kerana dok cepat sangat habis guna botol 150 ml, aku pun terus beli botol yang berisipadu 300ml. Boleh lah pakai lama sedikit. Harga pun sekitar RM71 sahaja berbanding 150ml yang berharga sekitar RM40 lebih.

Nak penggunaan yang lebih optimum, aku guna kapas. Dok tepek-tepek tiap pagi dan malam. Dok sama sama pakai produk yang sama di pejabat ini senang. Habis je stok, boleh kongsi minta sikit atau sama sama beli untuk restock.

Testomoni produk pun boleh dapat dengan mudah. Sebab kami saling tengok keberkesanan sesuatu produk yang digunakan. Kalau dia pakai OK, bolehlah rakan yang lain mencuba sedikit. Kot OK juga, boleh beli dan guna juga hahaha.

Sudah 4 atau 5 botol pakai toner jenama ini. Tak ingat sebab banyak sangat hahaha. Setakat ini, toner je yang tak bertukar jenama. Teringin juga nak pakai sunscreen jenama Acwell ini. Orang kata OK. Insyaallah next time boleh pakai. Tunggu yang sedia ada habis dahulu.