TENTANG PENULIS

  • Blog ini dibuat atas dasar suka-suka : rujukan / pendapat peribadi / belajar sesuatu yang baru
  • Telah mula berkecimpung dalam dunia blog sejak tahun 2003 (secara suka-suka) dan mula serious sejak akhir tahun 2011
  • Email : dennisgzill [at] gmail.com

 

Terima kasih kerana membaca blog mykeledek dot com ini. Facebook Fanpage, follow Twitter @denniszillVideo (Youtube) dan  Google +

27 thoughts on “TENTANG PENULIS”

  1. Assalamualaikum wm.wb;
    Salam perkenalan, cita-cita adalah matlamat hidup yang akan membawa pengembaraan kita untuk mencapainya. Jangan kenal putus asa insyaallah akan tercapai kelak. Amiiinnn.

      1. tumpang tanye sikit . saya ada anak kucing . tapi dia takde mak . mak nye accidnt . and ank kucing tu taknak makan , minum , main . sebab cari ibu dia . so .ape saya nak buat ?

        1. Oh, complicated nya.Umur anak kucing tu berapa bulan?Kasi minum susu pun xnak jgk ke. Emm, susah nak cakap kalau mak dia pun dah mati.Better rujuk atau tanya doc veterinar.

  2. salam…suka kucing jalanan ke or kucing yg comey2 je??…
    akhirnye jumpe gak org yg suka kucing ahhahaah
    bole geng hahahahahah….

  3. all your post pasal kucing sangat membantu saya.terutama post pasal royal canin tu.banyak dah buat research tentang rc tapi takde yang lengkap in bm.pengsan.hehe
    and i found yours.thank you so much for the info.selamat berkenalan pencinta kucing 🙂

  4. Saudara Dinnis terimakasih daun keladi kerana memberi byk input mengenai pengembaraan HK,Shenzen,Guanzhou. Sya planning nak pergi Disember 2014 ni..Sekarang dah start research utk pengembaraan ke sana.

  5. Salam En. Dennis. Selamat berkenalan. Saya nak tanya u ada jual kucing yang dah dewasa tak. betina. Kalau ada saya nak beli

  6. hi..salam kenal.nak tanya ada tips tak untuk kucing yang tak boleh jalan lepas kena langgar?actually slps seminggu, dah mula berdiri balik tapi macam tak cukup kuat.kesian…jalan pon senget2.

  7. hi,slm perkenalan,just call me erin.sya peminat setia sugar glider but now bz gn stdy lg2 da kt degree level ni.nk tnya,kalau sya nk tolak sugar glider blh x???skg ada 6ekor..2bby(3bln), 4(1tahun)..so how???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *