MALAM PERTAMA DI PANTAI CENANG PULAU LANGKAWI

image

Suasana malam pertama di Pantai Cenang lebih tenang dan terkawal jika dibandingkan dengan suasana tatkala di Patong Beach Phuket Thailand. Syukurlah, aku duduk di Malaysia 🙂

image

Selepas makan malam di Restoran Haji Ramli, kitorang jalan jalan di sepanjang Jalan Pantai Cenang ini untuk mencari tuala. Sambil sambil tu tengok suasana malam di Pantai Cenang.

Lega cz dapat tuala yang berharga RM10 🙂 Jadilah kan hihi. Pastua pekena Coconut Shake yang ada dijual ditepi jalan. Abang yang jual kat sini jujur.

image

Sambil sambil tu, kita tengok dulu apa yang nak dibuat dan perancangan pejalanan via map yang diambil dari pusat pelancongan di Langkawi Airport.

Kene pandai tengok map dan pilih map / buku pelancongan yang benar benar up to date. Sentap jugak kekadang cz ada map yang buat ikut suka je. Maklumat tidak tepat dan silap sana sini.

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI