KL TOWER DIWAKTU MALAM

Untunglah bawak kamera Sony SLT A35. Sesuai dengan situasi aku yang tak reti nak ambil gambar. Main auto + cantik je hasilnya kan? ahaks. Lawatan kali kedua ke KL Tower semalam memang aku tak lepaskan untuk ambil gambar suasana malam di KL. Semangat untuk bekerja kehulu hilir perlu senantiasa diterapkan hahaha.

Jarang kot jalan-jalan ke KL pada waktu malam. Lebih lebih lagi kawasan sekitar Bukit Bintang. Memang jarang-jarang yang amatlah kan. Syukurlah.

Rasa macam begitu gah je kan Menara KL ini? Memanjang ke atas. Aku rasa, batang menara yang panjang gedabak ini mesti penuh dengan wayar-wayar telekomunikasi  kat dalamnya. Bijak betul Tun M. Buat projek yang multi purpose.

Ada hutan simpan rasanya kat Bukit Nanas ini. Next time kalau ada masa, boleh singgah masuk dalam hutan tu. Nak gak tengok apa yang ada didalamnya.

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI