HONG KONG INTERNATIONAL AIRPORT

page1

Aku rasa, Hong Kong International Airport ini nampak macam lebih ramai orang berbanding KLIA. Betul ke? Oh, besar kemungkinan dek kerana saiznya yang lebih kecil kot. Maybe.

page2 page3

Sambil sambil menanti masa untuk check in dan boarding tu, ambil je gambar kan. Ambil mana yang dirasakan elok. Pengsan. Very the Hong Kong.

page4 page5

Jenuh jugak dok tengok orang lalu lalang kat sini. Budaya orang Hong Kong memang berbeza dengan apa yang aku lihat di Malaysia. Emmm, tak perlu kot aku ceritakan apa yang aku tengok. But, its so sweeeettttttt haha.

page6 page7

Selesai je Check in, terus pergi ke Kastam dan Imegresen. Nasib baik semuanya berjalan dengan lancar. Syukurlah nak. Sebenarnya, agak risau juga macam mana nak bawa Helikopter kawalan jauh tu. Besar gedabak sangat. Nasib baik naik Business Class. Jadi, ada double standard disitu. Bayangkan kalau naik economy class. Mau reject tu rasanya.

page8

Selamat tinggal Hong Kong. Insyaallah kita kan ketemu lagi nanti. Pengsan terus.

Terima kasih kerana membaca blog mykeledek dot com ini. Subscribe via email (Feedburner)Facebook Fanpage, follow Twitter @denniszillVideo (Youtube) dan  Google +

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI