FLIGHTS OF FANTASY PARADE

page1

Kami beruntung cz pada hari kami datang berjimba jimba di Disneyland Hong Kong ini, ada aktiviti ala-ala perarakan yang meriah – Flights of Fantasy Parade.

page2

Suasananya sangat meriah dan kreatif betul. Aku yakin, semua yang datang tengok perarakan ini rasa terhibur, enjoy, happy etc. Kanak kanak lagilah enjoy huhu.

Aku macam rasa watak watak disney ini benar benar wujud di alam nyata. Boleh tak? Aku suka baju yang diorang pakai. Pastu, lagu yang diorang mainkan sepanjang perarakan itu pun macam best je. Walhal sepatah haram aku tak faham. Tapi melodinya best.

page3 page4

Aku sendiri tabik spring kat mereka mereka yang bawa watak monyet tu. Hebat cz sepanjang perarakan tu diorang dok meloncat sana sini + pusing pusing badan bagai. Eh, ko tak pening kepala ke? Pastu diorang pandai pulak bawa watak tu. Pengsan banyak kali.

page5 page6

page7 page8 page9

Cantik kan? Nampak meriah tak? hihi

page10 page11 page12

Terima kasih kerana membaca blog mykeledek dot com ini. Subscribe via email (Feedburner)Facebook Fanpage, follow Twitter @denniszillVideo (Youtube) dan  Google +

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI