FANTASYLAND – DISNEYLAND HONG KONG PART 2

page1

The Golden Mickeys – merupakan daya tarikan berbentuk persembahan teater. Kira not bad jugaklah persembahan diorang ini. Ada connection antara pembuat persembahan dan juga penonton. Lain daripada yang lain.

page2

Nak masuk dalam ini ada timing dia. Biasalah, ini adalah persembahan teater. Jadi memang ada timing tertentu. So, kene stay alert dengan apa apa info terkini via online dan juga brochure TIMES GUIDE yang disediakan.

page3

page4

Diorang banyak bermain dengan aspek aspek kecomelan dan lagu lagu yang sedap disengar. Rasanya kebanyakan lagu yang dinyanyikan tu merupakan lagu tema siri siri cartoon dibawah disney.

page5 page6

Puas hati dengan persembahan diorang. Rasanya aku boleh buat kesimpulan awal – datang sini memang betul betul boleh release tension. Pengsan banyak kali.

Terima kasih kerana membaca blog mykeledek dot com ini. Subscribe via email (Feedburner)Facebook Fanpage, follow Twitter @denniszillVideo (Youtube) dan  Google +

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI