CIK PUTERI ORANGE JE

image

Nama anak kucing ini Orange Je. Nama manjanya Onje / Onjhe ( Sebut dengan nada sengau dan manja ) hahaha. Kucing betina nie. Kalau nak diikutkan, dia ni anak paling sulong daripada 4 beradik hasil berkahwinan Ratu Cici Esmidar Gonzales dan Mr Budak Hulu Langat hihi.

Dialah anak kucing yang paling cerewet + bersuara lantang + bossy dan segala macam pussy cat ahaks. Kecil kecil cili padi. Tak padan dengan kecik. Kekadang tu rasa macam nak baling je dia kat dinding hahahaha. Comel sangat. That why nafsu nak membaling tu ada. Boleh? .

Letak je dia dimana sahaja. Pasti akan landing terus. Aku ingatkan dia ni jantan cz ada ciri2 kucing males. Tapi rupanya betina ( doktor yang sahkan ). Pengsan terus. Ini kalau dah cukup matang dan heat, memang bising satu rumah rasanya nie. Ikut perangai bapak dia rasanya nie. Kalau nak diikutkan, mak dia memang cukup dikenali dan diakui dengan gelaran kucing paling sopan dan lemah lembut. Boleh? ? ? Ko ada? ? .

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI