BER-BBQ DINNER SEMASA ANGIN KUAT

image

Lambat pula aku update story hari ini. Letih ber back to back outation dan kursus katanya. Letih pakcik.

Tadi malam pihak urusetia buat BBQ Dinner untuk para peserta kursus Media & Media Baru. Seronok dan amat menyelerakan u ollz.

image

Ada banyak jenis makanan dan masakan ala ala western + bbq time tu. Aku yang sedang kelaparan, terus capai pinggan dan ambil mana yang patut. Rasa macam dah tak kisah atok atok semua.

image

No protokol please. Boleh tak aku cakap camtu huhu. Aku still tak boleh lupa acara sukaneka aku dengan atok atok semua. Memang heaven hahaha.

image

image

image

Nak dijadikan cerita, baru sepinggan aku makan, angin kencang tetiba melanda. Ke cz mulut jahat sangat membebel cz makan kat tempat yang gelap hahaha. Aku memang xnampak sangat kalau disuruh makan dalam suasana gelap.

Dah cantik sangat dah suasana makan kat tepi kolam renang tu. Tapi romantik sangatlah suasananya.

image

image

Mungkin, bukan aku seorang je kot yang rasa tidak selesa makan di tempat gelap. Tak lama kemudian, pelayan datang dengan lampu lampu cinta dan diletakkan atas meja setiap orang. Sweet sangat u olllz.

image

Pastu, diorang pun pasang lampu lampu bagai. Comel dan rasa lega sedikit cz terang hahaha.

Tak lama kemudian, angin bertambah kencang. Lain macam je suasananya. Pepohon nyiur ditiup dengan kencang. Ingatkan angin biasa biasa je. Tapi memang kuat. 1st time lalui suasana seperti ini. Emmm, fenomena biasa untuk kawasan yang berada di tepi pantai kot. Agaknya lah.

image

image

Kami semua dipindahkan untuk makan dalam sebuah restoran. Aku rasa macam spoil je cz tukar tukar tempat makan. So, memang terus rasa kenyang huhu. Pengsan.

Sabar je lah.

Angin kat tepi pantai memang lain macam + kuat. Takutnya.

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI