SANTAI DI TEPI KOLAM RENANG

image

Lewat petang ini, kami diberi kelonggaran untuk bersantai kat mana mana. Ala ala suka hati nak buat apa. I like hahaha. Memang teringin nak menikmati suasana dan pemandangan pantai kat sini. Sambil sambil tu, boleh cuci mata tengok orang mandi hihi.

image


Makin lewat petang, makin ramai plak yang mandi. Masyuk pakcik tengok. Geram nyum nyum.

image

Apapun, suasana resort di Thistle Port Dickson ini memang terasa privasinya. Selesa dan tidak terlalu ramai orang. Very the 5 bintang.

image

Thistle Port Dickson ini terletak di tepi pantai, so memang depan mata tu pantai je lah. Anytime boleh terjun haha. Kalau pergi waktu pagi mesti lagi syok cz air tengah pasang. Macam macam boleh buat.

image

image

Pantainya tak lah secantik Langkawi atau Phuket. Tapi boleh lah kan nak lepas geram / feel good factor kat tepi pantai.

image

image

Tetiba dapat idea untuk tulis benda bukan bukan atas pasir yang basah nie. Cepat cepat tulis, ambil gambar dan padam terus lepas tu hahaha. Malu 🙂

image

image

Sambil sambil bersantai tu, layan kawan kawan baru daripada pejabat lain. Time nie lah nak kenal kenal pun. Nak harapkan kenal time waktu urusan rasmi memang tak jadi lah huhu.

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI