ORANGE J SUDAH MULA MIANG

Kalau tak silap aku, Orange J ini adalah anak yang paling sulong. So, memang terbuktilah kot sekarang ni cz dia yang paling 1st naik miang among adik beradiknya yang lain. Tak tahu pulak dia akan cepat membesar (miang) macam sekarang nie. 

Orange J ini memang anak kucing yang paling manja + berbulu paling lebat + paling gebu + + +. Apa apa hal dialah yang paling manja dan pemalas. Senak aku tengok time dia nak panjat sana sini. Macam tak larat rasanya hahahaha.

Kalau nak diikutkan dengan appearance dia, nampak besar. Tapi sebenarnya saiznya kecik je. Bulu dia agak mengembang. Kalau diangkat, Soxie paling berat.

Tak nak kahwinkan dia dulu cz usianya terlalu muda untuk membuntingkan anak / berkahwin. Tapi if let say dia terkahwin dengan Hiroki nak buat macam mana kan. Sabar je lah. Itu diluar kawalan aku.

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI