GOOGLE SNIPPET

Alhamdulillah, Syukur akhirnya dapat juga aku mengkaji dan berjaya buat Google Snippet untuk blog Mykeledek aku ini. Pengsan. Hebat bukan? huhu

Gigih aku google sana sini untuk buat google snippet ini. Lama jugak lah aku study macam mana nak tunjukkan gambar aku di google. Take time cz aku buat semua ini pun sekadar suka suka sahaja haha

Google Snippet Mykeledek

Habis aku google blog mat salleh…tapi last last aku faham Google Snippet ini daripada blog CikTom¬†yang membawa aku ke blog Jebengotai. Rupanya ada code code function.php yang perlu diubah. huhu.. Anyway Thanks banyak banyak. Ia sangat membantu aku.

Aku buat semalam petang, tapi hari ini aku baru berjaya nampak google snippet blog mykeledek aku. Take time untuk index kot. Robot google ini lambat jugak rupanya haha. Apapun, inilah yang terbaik di dunia setakat ini. Pengsan

So, selepas ini mana mana entry aku di google akan disertakan sekali dengan gambar aku. Ohhh… popular. KUAT BERANGAN!!!

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI