MAJALAH PC

image

Letih sangat beberapa hari ini sampaikan aku beli 2 Majalah PC terus. Aku ingatkan bulan ini keluar 2 kali. Tapi rupanya aku keliru dengan JUN dan JUL hahaha.

Betul kata sesetengah orang, dok beli benda bukan bukan boleh hilangkan penat / tension hihi. Pengsan.

RAWATAN RAMBUT ROSAK?

Masalah rambut rosak? Baik elakkan. Time kecik-kecik tu jangan dok berangan nak ikut style orang barat buat fashion rambut bagai. Guna jenama yang pelik-pelik.

Aku dulu, kecik-kecik guna minyak rambut jenama Cap Aminah je.┬áSee…..hasilnya rambut aku ikal mayang dan cantik panjang menyurai… hahaha. LIKE IT

Tengok gambar…inilah akibatnya untuk orang yang rambut rosak. Kan dah jadi satu hal nak buat rawatan rambut rosak? RM112 terus melayang….. harapnya berkesan