Zero Cleansing Balm Review Malaysia

Clean It ZERO dari Banila Co. Antara produk popular di Shopee dan Lazada. Tersangat ramai pembeli yerr!. Hairan juga, macam mana ‘balm’ boleh digunakan sebagai ‘pencuci muka’. Kan ke pelik kelihatannya tu? Aku tak pernah tahu pun selama ini. Haaa, sebab tu aku beli nak cuba.

Ada 4 jenis balm – Oroginal, Revitalizing, Puriying dan Nourising. Memandangkan aku baru nak mencuba, jadi aku pilih trial pack yang kecil cenonet – 7ml. Lupa pula harganya sebab dah lama beli. Murah je sebab kecil je pun saiznya.

Aku pilih revitalizing. Guna sewaktu aku ber oustation / berlibur / duduk homestay haha. Senang sebab kecil dan boleh jimat space. Aku baru guna beberapa kali. Sebab sebelum ini, macam tak yakin. Tapi, pertama kali pakai terus rasa puas hati. Pelik sebab calit dan terus oles pada kulit muka.

Clean it zero cleansing balm how to use:

1) Use spatula included to scoop balm.
2) Gently massage in circular motions onto dry skin using your fingertips to breakdown all makeup and residue.
3) Add water to emulsify the oil and massage again until you satisfy.

Feeling fresh dan terasa bersih pada kulit muka. Revitalizing pun katanya. OK! Fine! Boleh beli variasi yang lain pula lepas ni. Boleh buat stock memandangkan memang sokmo outstation je sekarang ini.

Zero cleansing balm ingredients

Author: Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *