Ucapan Assalamualaikum dan Selamat Pagi Indah Terbaru

Ucapan Assalamualaikum dan Selamat Pagi Indah Terbaru

Assalamualaikum. Ya Allah! Jadikanlah pagi ini awal yang indah. Terbukanya pintu rezeki, pintu taubat dan pintu kebahagiaan dunia dan akhirat. Aaammiiinn.

Assalamualaikum. Tiada insan yang sempurna di dunia ini. Sesungguhnya kesempurnaan itu hanya milik illahi.

Assalamualaikum Warromatullahi Wabarokatu. Berdoa itu ibadah. Dikabulkan itu hadiah. Belum dikabulkan itu bererti pahala melimpah. Jadi jangan pernah menyerah. Terus berdoa kepada Allah, Tuhan yang Maha Esa.

Ucapan Assalamualaikum dan Selamat Pagi Indah Terbaru

Ya Allah, lapangkanlah jiwa kami. Tenteramkanlah hidup kami. Muliakanlah akhlak kami. Jadikanlah kami giolongan yang selalu berjalan di atas cahaya rahmat-Mu. Aaamiiinnnn.

Selamat Pagi dan Assalamualaikum. Semoga hari ini kita sentiasa dalam perlindungan Allah. DIpermudahkan segala urusan. Sentiada dalam rahmat Allah SWT dan dimurahkan rezeki oleh-Nya. Aamiiinn.

Selamat Pagi. Ya Allah, jika rezekiku masih ada dilangit, aku mohon turunkanlah. Jika di bumi keluarkanlah. Jika sukar, permudahkanlah. Jika haram, sucikanlah. Jika jauh, aku mohon dekatkanlah.

Doaku pagi ini. Semoga segala urusan hari ini, Allah mudahkan. Lancar tanpa ada halangan suatu apapun.

Selamat pagi semuanya. Awali pagi kita dengan sebuah senyuman dan semangat penuh membara.

Baca: Koleksi Bergambar Doa-Doa Selepas Solat Panjang

Mulakan pagi dengan doa dan kesyukuran. Ceriakan hidupmu dengan senyuman. Semoga dipermudahkan segala urusan dan apa yang diusahakan mendapat keberkatan-Nya.

Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Terkadang, rencana Allah sulit untuk dimengertikan. Namun, pada akhirnya kita selalu mendapaykan HIKMAH disebaliknya. Ujian itu pasti. Sabar itu pilihan.

Baca: Koleksi Hadis Hari Jumaat dan Dalil – Salam Jumaat

Assalamualaikum. Awali pagi dengan DOA dan HARAPAN. Semoga ALLAH memberkati dan merdhai langkah kita semua hari ini. Aamiiin. Selamat Pagi.

Assalamualaikum Warromatullahi Wabarokatu.Sabar, Syukur dan Tawakal. Semoga kita dapat melaksanakannya dalam kehidupan sehari-harian. Aamiin Ya Robbal Alamin. Selamat Pagi.

Baca: Contoh Ayat Sedih Bergambar Indah – Jiwang

Ucapan Assalamualaikum dan Selamat Pagi Indah Terbaru

Ya Allah. Bntulah kami untuk sentiasa mengingati-Mu, bersyukur dengan segala nikmat-Mu dan sentiasa bersemangat untuk beribadah kepada-Mu. Amiiin.

Assalamualaikum Warromatullahi Wabarokatu. Selalulah mendoakan kebaikan untuk orang lain. Insyaallah kebaikan itu kelak akan kembali kepada kita. Selamat Pagi.

Author: Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *