TOMORROWLAND – HONG KONG DISNEYLAND PART 1

page1

Sesuai dengan namanya, attraction di sini very the tomorrow katanya huhu. Adalah sedikit sebanyak ala ala space bagai camtu. Apapun, aku layankan sahaja dengan apa yang ada disini.

Terdapat 6 attraction yang ada disini. Tapi, dek kerana ada beberapa permainan yang aku rasa hanya sesuai dengan kanak-kanak, jadi aku pilih je mana mana yang bersesuaian.

page2 page3

 

Agak ramai orang yang datang kesini. Bersesak jugak lah dengan pengunjung pengunjung lain yang datang sini. Ditambah lagi dengan adanya restoran yang terletak berdekatan. Dalam hati ini, mau je aku terkam makanan yang dijual kat sini. Tapi, dek kerana memikirkan Cik Bab yang harum baunya tu, aku lupakan sahaja hasrat murni aku tu hoho.

page4 page5

Terima kasih kerana membaca blog mykeledek dot com ini. Subscribe via email (Feedburner)Facebook Fanpage, follow Twitter @denniszillVideo (Youtube) dan  Google +

Author: Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI