TEMPLE MARKET HONG KONG

page8

 

Temple Street Hong Kong ini berdekatan dengan Ladies Market. Cuma bezanya Ladies Market ini lebih meriah dan ada banyak gerai berbanding Temple Market. Ini based on observation aku. Sesuai dengan namanya TEMPLE, memang ada temple pun kat sini. Ada lah sedikit sebanyak bau kemenyan dan lagu lagu keagamaan kat situ.

page3 page4

Untuk info berkenaan dengan Temple Street ini, boleh rujuk laman web Discovery Hong Kong.

Berbeza dengan Ladies Market, di Temple Street ini kita boleh jumpa gerai gerai makan yang lebih santai dan meriah. Nasib baik tak halal. Kalau tak, aku memang dah join sekaki huhu. Meletop tak?

page5 page6

Ada orang kata di Temple Street ini harga barangan yang dijual lebih murah. Ada jugak orang kata harga barangan yang dijual di Ladies Market lebih murah. Its depend sebenarnya korang nak beli apa.Pandai pandai hidup lah kan. Macam kiitorang, keycain beli kat Temple Street. Baju pulak beli kat Ladies Market. Cz kitorang memang usha usha barang dulu. Hobi. Boleh? huhu.

page7

Terima kasih kerana membaca blog mykeledek dot com ini. Subscribe via email (Feedburner)Facebook Fanpage, follow Twitter @denniszillVideo (Youtube) dan  Google +

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI