ASEANA CAFE BAR KLCC

image

Senang buat apa apa meeting/perbincangan diluar + kedai makan nie. Order je dik. Sambil makan, sambil cakap. Baru ler bersemangat nak berfikir hahahaha.

Semalam, we all berdiskusi di Aseana Cafe & Bar di KLCC. Nampak gaya macam milik melayu. Agaknyalah kan.

image

Aku malas nak order sangat cz nampak macam tak berapa memenuhi selera aku je. Pengsan.

Aku ikut je apa yang diorang order. Malas nak fikir menu pelik-pelik sangat.

image

Bos oder Teh 3 layer, so aku pun follow. Emmm, sedap lagi teh 3 layer Medan Selera Laman Putra.

image

Im not sure apa nama pisang ini. Dimakan dgn gula merah dan kelapa parut. Layan kan je lah. Not bad juga rasanya.

image

Alhamdulillah, merasa juga makan kat sini (walaupun)