Rumah Mampu Milik RUMAWIP Residensi Seri Wahyu

Mah Sing Group Berhad akan melancarkan projek Rumah Mampu Milik Persekutuan (RUMAWIP) Residensi Seri Wahyu di Galeri Jualan LakeVille Residence pada 29 Mac 2017 ini. Residensi Seri Wahyu ini sangat sesuai untuk golongan belia serta keluarga kecil yang bekerja di pusat bandar KL.

Projek ini merangkumi 660 unit kediaman bekeluasan 244 meter persegi dengan dilengkapi tiga bilik tidur dan dua bilik mandi. Setiap unit turut disediakan satu petak. Harga kediaman adalah bermula pada kadar RM300,000 seunit.

Pembeli diberi pilihan melengkapkan isi rumah melalui pakej Mah Sing dengan tambahan sebanyak RM30,000 merangkumi pakej kelengkapan bilik, dapur, air-condition, pemanas air, jubin lantai dan suis elektrik.

RUMAWIP ialah singkatan kepada Rumah Wilayah Persekutuan. Ia merupakan rumah mampu milik untuk golongan berpendapatan sederhana dan rendah yang menetap dan bekerja di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Putrajaya dan Labuan sahaja.

Syarat Kelayakan Permohonan RUMAWIP

  • Warganegara Malaysia
  • Berumur 18 tahun keatas
  • Menetap atau bekerja di Wilayah Persekutuan
  • Pendapatan kasar bulanan di bawah RM10,000 (bujang) dan RM15,000 (Suami Isteri)

KLIK: Pendaftaran RUMAWIP

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI