PENGALAMAN DI DISNEYLAND HONG KONG YANG HEBAT

page1

 

Hoooreeeyyyy, akhirnya tamat sudah entry untuk Disneyland Hong kong ini. As i mention before, kami pulang area jam 6.00 petang.Maka, berbondong bondonglah orang keluar via main entry itu menuju ke Station Hong Kong Disneyland.

page2

 

Masih sempat lagi ambil gambar sana sini huhu. Cz suasananya redup dan nyaman sekali pada petang itu. Aku merindui kedinginan suhu dan cuacanya. Boleh? hahahaha.

FYI, kita boleh keluar masuk dari resort ini via tiket yang sama dan pada hari yang sama. Kami tak tahu pun. Kalau tak, memang kami keluar kejap time tu. Tak perlu gigih sangat nak habiskan semua attraction yang ada.

page5 page6 page7

Jam 8.00 malam pada hari itu, akan ada pertunjukan bunga api. Oh, sedih cz tak dapat nak merasa tengok pertunjukan itu. Semata mata dek kerana kami nak berkejar tengok CityGate Outlet. Pengsan.

Aku tengok, belah malamnya nampak macam lebih ramai warga asing / filipina yang datang. Oh, nampak sangat di sini pun ada krisis pendatang asing jugak huhu.

page3 page4

Selamat tinggal Disneyland Hong Kong. Nanti, ada rezeki dan umur yang panjang aku datang lagi OK huhu. Bawa anak bini bagai pulak. Boleh? kah kah kah kah

Terima kasih kerana membaca blog mykeledek dot com ini. Subscribe via email (Feedburner)Facebook Fanpage, follow Twitter @denniszillVideo (Youtube) dan  Google +

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI