HONG KONG SHENZEN DAN GUANGZHOU CHINA

Ini adalah himpunan entry aku berkenaan dengan pengalaman aku bercuti ke Hong Kong, Shenzen dan Guangzhou pada bulan lepas. Oh, sekejap je masa berlalu. Macam pejam celik pejam celik je kan?

So, sedikit sebanyak catatan, nota dan panduan perjalanan aku sepanjang ini mungkin boleh dijadikan panduan bersama di hari mendatang nanti. YES, pengalaman percutian / pengembaraan di negara orang ini banyak mengajar kita untuk mensyukuri nikmat yang ada di tanah air sendiri. Syukur, aku dilahirkan di bumi semenanjung emas dan sebagai seorang muslim. 

Persediaan :

Hari Pertama :

Hari Kedua : 

Hari Ketiga :

Hari Keempat

Hari Kelima

Terima kasih kerana membaca blog mykeledek dot com ini. Subscribe via email (Feedburner)Facebook Fanpage, follow Twitter @denniszillVideo (Youtube) dan  Google +

Author: Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI

12 thoughts on “HONG KONG SHENZEN DAN GUANGZHOU CHINA”

  1. salam…blh bg no fon x.sy ingin bertanya perihal ke hong kong shenzen n macau sekiranya saudara x keberatan utk berkongsi coz insyaallah dalam bulan nov ni saya akan ke sana.

  2. Maklumat yang sangat memberi manfaat! Terima kasih.
    Ada buat trip tak? kalau ada tolong reply emel saya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *