MIMPI MELIHAT BAYI LAHIR

image

Aku tidak pasti – kelihatan agak kabur kabur / tak ingat / kurang jelas. Tadi malam, aku bermimpi akan bayi. Kelihatan seakan melihat bayi baru lahir. Tidak pasti akan jantinanya. Siapa yang melahirkan. Look like seakan berada di bilik bedah.

Kawan ada bagitahu, kalau mimpi akan bayi bermakna itu tanda tanda nak kene santau. Takutnya. Terus baca banyak banyak ayat Kursi. Kalau nak diikutkan, aku memang banyak membaca surah yassin dan bacaan bacaan tertentu sejak beberapa bulan lalu – since 2 tahun lepas aku menambah ilmu dalaman.

Aku ada gak baca dan buat carian di google akan pentafsiran mengenai mimpi akan bayi ini. Ada yang positif dan ada yang negatif. Depend on keadaan yang berlaku dalam mimpi itu. Takutnya. Ada kaitan dengan business or kerjaya aku ke?. Kalau baik, syukur alhamdulillah. Kalau tak baik, innalillah.

Dulu, time kecik2, arwah nenek aku ada ajar satu potong ayat. Sampai sekarang aku amalkan – if let say aku merasa curiga akan seseorang. Menakutkan. Orang kita memang suka bab2 nie.

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI