MEDIA WORKSHOP – MEDIA & MEDIA BARU

image

Media Workshop – Media & Media Baru bermula dengan briefing / sesi knowledge sharing. Pengsan abang comel tengok reaksi big bos dan super super yang lain.

image

Attend kursus dengan super big bos, memang satu cabaran nak hadapi. Pengsan.

image

Masing masing dok bercerita mengenai apa itu sosial media, kuasa media sosial, orang muda tak baca surat khabar etc. Emmm, ini bukan sesuatu yang baru untuk aku. Memang sudah sedia maklum.

Dunia disatukan tanpa sempadan ( like Kerinchi.Com – Kedai Tanpa Sempadan ). Hanya yang bijak dan kreatif akan berjaya. Gitew katanya. Oh, aku memang suka dan tertarik dengan cara, video dan montaj yang dipersembahkan. Nice one.

image

image

Esok, memang cabaran yang betul betul cabaran. Tengok je speaker yang akan bagi ceramah esok. Semua hard core punya orang. Memang kene fokus betul betul.

Antara panel penceramah ialah Pengerusi Media Prima, Ketua Pengarang Utusan Malaysia, Blogger Bigdogdotcom, Pengarang Kosmo, Pemilik Karangkraf etc.

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI