Makanan Korea di Sopoong IOI City Mall Putrajaya

Aku bukanlah si pencinta makanan korea sangat. Tapi kalau ada orang mengajak dan rasa macam nak makan lain daripada yang lain, memang akan makan kat Restaurant Korea atau Jepun. Unik citarasanya.

Ramadan yang lalu, kawan aku ajak makan kat sini. Pertama kali makan kat Restaurant sini. Tumbuh macam cendawan restaurant makanan korea nie. Sana sini ada. Kos sikit jual mahal dan permintaan banyak kot.

Sedap ke makan kat sini? Kalau tanya aku okay je. Tapi kawan kepada kawan aku yang cadangkan tempat makan ini katanya gila makan kat sini. Tiap minggu memang makan kat sini. Order menu yang sama macam dalam gambar tu. Namanya aku tak ingat.

Not bad. Memang sedap dan boleh tahan pedas dan masamnya. Rasa kimchi yang sebenar katanya. Boleh lah next time makan lagi kat sini. Isi masa lapang.

Author: Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *