Makan di Dolly Dim Sum IOI CityMall Putrajaya

Cuti Maulidur Rasul ini tak tahu nak buat apa. Pepagi buta pergi makan di Gerai Al-Amin. Kemudian beli barangan keperluan di Mydin Semenyih. Lepas tu aku dok lepak tidur sampai tengahari. Dok rasa lapar.. aku pun masak ler asam pedas. Alamak, tak sedap lah pulok. Pengsan.

Jadinya, aku pun pergi lah melepak jejalan di IOI CityMall Putrajaya. Tengok orang dan ambil mood nak memikir makan apa. Dok ronda punya ronda, akhirnya Dolly Dim Sum jadi pilihan. Sebab apa? Suasananya yang tampak ekslusif, kekeluargaan dan tenang dari hiruk pikuk orang. Aku memang suka konsep fine dining restaurant.

Ini adalah kunjungan kedua aku di Dolly Dim Sum ini. Pertama kali di Nu Sentral KL. How lucky i am.. kedua-duanya orang belanja hahaha. Biasalah, aku insan biasa.

Makan apa di Dolly Dim Sum ini? Tengok je lah menu tu dan pilih memana yang dirasakan sedap dan signature dish. Settle

Aku paling suka Egg Custard Bun. Sebab suka dengan rasa telur masin yang melting dalam bun tu. Nyum-Nyum. Siap order 2 set lagi huhu.

Haaa ini dia total bil yang perlu dibayar. Alhamdulillah rezeki hari ini. Makan pun sedap dan amat mengenyangkan. Syukur.

Servis cepat. Rasa tenang menjamah makanan. Boleh repeat lagi time birthday aku nanti ahaks

Author: Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI