Makan di 4Fingers Nu Sentral

Alhamdulillah, setelah sekian lama mengidam nak makan ayam goreng ala korea, terlaksana jua hari ini huhu. Tapi, last makan 4Fingers pun awal bulan lepas. Tapi tak berapa mengancam sangat. Sedih

Nyum nyum nyum…aku dan kawan datang sebelum waktu puncak. Jadinya, suasana agak santai, damai dan tidak berebut kerusi meja hihi.

Order menu biasa Chicken Rice Box Combo pada harga RM19.90 untuk 3 ketul ayam, nasi dan air.

Agak-agak kalau lahap dan dan kedaong sangat time tu, aku tambah lagi 6 ketul ayam hihi.

Ahhhh rasa aman selesa sangat makan time orang tak ada. Ini kalau datang waktu puncak, memang tercegat berebut tempat duduk gamaknya huhu.

4Fingers ini diasaskan di Singapura pada tahun 2009. As of now, sudah ada banyak cawangan di negara Singapura, Malaysia, Indonesia dan Australia.

Di Malaysia sahaja, 4Fingers sudah beroperasi di 4 tempat iaitu di Mid Valley Megamall, Nu Sentral, Sunway Pyramid dan Berjaya Times Square. Waktu operasinya sama je iaitu 10 pagi hingga 10 mlm.

Author: Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI

One thought on “Makan di 4Fingers Nu Sentral”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *