KRISIS EKSTRIM DARIPADA KETUA PENGARANG UTUSAN MALAYSIA

image

Tak sangka plak aku hari ini boleh berjumpa dan mendengar ucapan otai otai media kat Malaysia ini. Sesi kedua Media Workshop pada hari ini ialah daripada Ketua Pengarang Utusan Malaysia, Datuk Abdul Aziz Ishak. Tajuk ceramah beliau ialah Krisis Ekstrim Dalam Komunikasi.

image

Aku sendiri pada mulanya macam tak percaya dia ialah Ketua Pengarang Utusan Malaysia. Nampak dalam gambar agak berisi dan sedikit berumur. Tapi, lain pulak rupanya kalau jumpa secara live. Nampak muda remaja pulak aku tengok dia rasanya. Pengsan.

image

Sesuai dengan kedudukannya as Ketua Pengarang Utusan Malaysia, beliau banyak bercerita mengenai pengalaman + + +. Of cz we knew krisis ekstrim yang bagaimana sedang dihadapi oleh Utusan Malaysia pada masa ini. Ada logiknya kata kata beliau tu.

Aku suka / kagum dengan prinsip yang dipegang oleh beliau – Keyakinan Diri. Orang muda macam aku memang kene banyak ‘mengaji’ dan belajar daripada orang yang lebih berpengalaman.

Ayah ayah sangat.

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI