HONG KONG KE KUALA LUMPUR

page1

 

Syukurlah nak, akhirnya masa yang dinanti-nanti pun tiba juga huhu. Pulang ke tanah air tercinta katanya hihi. Yang sentap sangat tu, aku tak boleh nak call mak aku kat Malaysia. Tak tahu apa masalah line time tu. Pengsan.

page2 page3

Imprezz jap cz time kitorang naik tu, ada sekumpulan makcik makcik arab saudi yang join sekali. Nampak memang kaya u ollz. Very the arab saudi. Beg  galas yang diorang bawa tu semuanya LV. Memang matap. Huntunglah korang kaya raya. Bercuti dengan kawan kawan katanya. Dari Hong Kong terus ke Kuala Lumpur. Duduk kat Mandarin Oriental je katanya. Pengsan 100 kali aku dengar. Lupa nak tanya diorang duduk mana kat Hong Kong.

Very the percutian yang mewah huhu. emm, baru aku perasan. rupanya dioranglah makcik2 yang dok solat kat The Travelers’ Lounge yang aku nampak tu. Syukurlah.

page6 page7

Menu makanan yang disediakan untuk perjalanan HK- KL lain berbanding KL-HK. Aku pilih main dish Sate daging lembu. Oh sedih cz kebanyakan menu yang disediakan agak menghampakan.Siapalah chef yang masak nie. Sedih.

page8 page9

Apapun, kita kene mensyukuri nikmat yang diberikan oleh yang Maha Kuasa. Aku layankan makan kesemua yang disediakan nie dengan 1001 perasaan. Oh, rindu kat masakan Malaysia huuuu.

Sambil layan makan, aku dok tengok Lord of The Ring 2 huhu. Layan movie sampai lebam. Indahnya dunia.

page4 page5

Disini aku sertakan pemandangan / gambar di atas awan. Memang cantik. Betapa kerdilnya hamba mu ini.

page10 page11 page12 page13

Selamat mendarat. Welcome back to Malaysia dude!!!!!

Terima kasih kerana membaca blog mykeledek dot com ini. Subscribe via email (Feedburner)Facebook Fanpage, follow Twitter @denniszillVideo (Youtube) dan  Google +

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI