CERAMAH DARI CAWANGAN KHAS BUKIT AMAN

image

Ini adalah pertama kali aku dapat mendengar ceramah / talk daripada Unit Cawangan Khas Bukit Aman. Ceramah ini dikendalikan oleh
YDH Datuk Mohd Sofian Md Makinuddin.

Memang teruja dan excited betul dengan ceramah beliau. Penuh dengan 1001 keinsafan dan maklumat baru. Kami dipertontonkan dengan video dan gambar gambar yang aku rasa takut nak tengok lama lama. Buat aku terbayang bayang plak rasanya haha.

Nama pun cawangan khas kan. So, memang banyak perkara yang beliau katakan dan kongsi bersama sama kami sepanjang ceramah beliau. Rasa macam tak cukup masa je. Rasa macam sekejap betul masa yang diperuntukkan kepada beliau. Patutnya, separuh hari atau lebih. Bagi aku, terlalu banyak info berguna yang dikongsi bersama.

Memang bertuah dapat attend program ini. 1001 knowledge yang aku dapat. Dan of cz dijangka akan dapat kerja / task baru. Sentap.

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI