Bergambar – 32 Koleksi Ayat Deep Untuk Kawan

Bergambar - 32 Koleksi Ayat Deep Untuk Kawan

Tak suka? Tak ada masalah. Aku hidup bukan untuk membuat kau terkesan

Asal dari tanah. Makan hasil tanah. Berdiri atas tanah. Akan kembali ke tanah. Lalu, kenapa bersifat langit?

Hati-Hati banyak orang mengaku KAWAN tapi BANGSAT.

Kau punya sembang, babi pun boleh terbang.

Bergambar - 32 Koleksi Ayat Deep Untuk Kawan

Kita semua mesti ada seorang kawan yang suka pergi TANDAS

Pandai menilai orang lain, tapi bodoh tak reti nak nilai diri sendiri. Ibarat meludah ke langit, tapi kena muka sendiri.

Bila aku diam, aku sakit. Tapi, bila aku buka mulut, kau akan rasa sakit!.

Malas nak buka hati. Sebab aku pernah buka hati… tapi yang masuk babi.

Kau belum cukup deasa lagi kalau kau tak pernah hilang kawan.

Jangan putuskan tali persahabatan semata-mata nak menyambung tali percintaan.

Walau muka kau putih macam mana sekalipun, tapi kalau hati kau hitam…… tak guna juga kan babe?

Come on dearself. Selagi kau boleh tipu diri kau itu kuat, selagi itu jugalah kau kena kuat. Jangan cepat mengalah.

Baca: Ayat Deep Untuk Lelaki, Perempuan, Kehidupan

Kalau tak serious, bagitahu awal-awal. Jangan buang masa orang.

Kalau jatuh kerana manusia, bangkitlah kerana tuhan.

Bergambar - 32 Koleksi Ayat Deep Untuk Kawan

Cara aku layan kau bergantung kepada cara kau layan aku macam mana.

Tengok jahat sendiri dulu sebelum nak mengata orang lain.

Burung unta burung gagak. Jadi orang jangan berlagak.

Kau kata aku ahli neraka. Tunjuk sikit tiket syurga kau.

Nak pikat dia, jangan pura-pura jadi orang lain. Jadi diri sendiri yang original. Sebab, lakonan tak akan kekal lama. Be yourself.

Kalau rimas, cakap dan jujur. Bukan bagitau dekat status.

Zombie pilih otak sebab takde rupa. Manusia pilih rupa sebab takde otak.

Baca: Bergambar – Koleksi Doa Tahajjud Rumi Mudah Dibaca

Nak yang lawa? Maaf bro! Ini dunia, bukan syurga.

Hanya kawan yang sayangkan aku je mampu bertahan dengan aku sampai sekarang. Thank You.

Dah banyak kali aku terasa. Tapi aku cuma ambil satu tindakan sahaja…iaitu “diam”.

Yang boleh tahan dengan perangai aku, sumpah aku sayang korunk.

Kau ini memang tak ada life ek? Semua gbenda nak tiru orang.

Aku dulu pernah jatuh sehingga dihina. Dan sekarang aku naik sampaikan aku dikatakan sombong.

ooooooo up status pandai. Reply chat tak pandai. OK Fine.

Ya Allah, hilangkanlah perasaan ingin tahu aib orang lain dalam diri ini.

Seperit-perit perasaan cemburu, perit lagi menahan rindu.

Kau buat status nak mention dia. Tapi kau block dia. So?

Kalau ex korang kahwin, pastu korang tukang jaga PA System. Lagu apa yang korang akan pasang?

Ayat Deep Untuk Kawan Ayat Deep Untuk Kawan

Author: Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *