Ayat Sedih Deep, Broken (Bergambar)

Lelaki PLAYBOY akan simpan phone dia bila keluar berdating dengan GF dia.
Tapi, Lelaki SETIA akan cakap “Awak,tolong tengok phone saya jap siapa yang text”.

Baca: Koleksi Ayat Sedih Untuk Kekasih Curang – Kecewa

Airmata PEREMPUAN suatu KEBIASAAN, Airmata LELAKI suatu KEJUJURAN, Airmata TAUBAT lagi mulia kerana terselitnya suatu KEINSAFAN

16 Ayat Sedih Deep, Broken (Bergambar)

MATI jangan dibuat GURAU, SAYANG jangan dibuat CURANG. AIRMATA jangan dibuat TIPU. SAYA?Jangan dibuat macam TUNGGUL KAYU.

Jodoh itu datang dari ALLAH. . .bukan dari WANG. . .bukan dari FACEBOOK. . . bukan dari TWITTER dan bukan dari ‘taip on cinta hantar ke 36888’.

Putus cinta? Ucapkanlah ALHAMDULILLAH kerana Allah telah menjauhkanmu dari orang yang tidak pandai MENGHARGAI.

Dalam banyak-banyak orang, awak antara orang yang saya sayang. Tapi! Itu dulu… sekarang saya dah buang nama awak jauh-jauh. Dah malas nak ingat lagi dah.

Wanita yang terluka hatinya kadang-kala tak terluah di bibirnya. Namun di dalam hatinya, dia berharap agar orang lain faham isi hatinya.

Jika manusia menzalimimu, Jangan berduka kerana Allah selalu berlaku adil terhadapmu..

Jodoh memang tak akan lari kemana, tapi jika kamu tak berusaha untuk menjemputnya maka orang lain yang akan melakukannya.

Jangan takut untuk melepaskan seseorang pergi. Jika memang dia tercipta untukmu, dia akan kembali padamu.

Cinta itu jangan seperti membela lembu. Awal-awal dijaga rapi, dirawat, di beri makan. Tetapi akhirnya cuma untuk perah susunya sahaja.

16 Ayat Sedih Deep, Broken (Bergambar)

Baca: 80 Ayat Sedih – Cinta, Pendek, Move On dan Kehidupan

Baca: Baik atau Buruk? Apa Petanda Kening Kiri Bergerak

Perempuan yang hebat tak akan menangis untuk lelaki dan saya adalah perempuan itu!

Orang Yang Kuat Gelak Ni Sebenarnya Orang Yang Paling Banyak Menangis.
Dia Gelak Sebab Nak Tutup Kesedihan Dia.

Perempuan kekuatannya ialah kesabaran, jika kesabaran dia hilang, pasti dia akan marah, jika marah dia pendam, pasti dia akan menangis

Bila aku perhatikan, aku yang over kejar kau. Tapi kau? Apa kau buat? Kalau hanya duduk diam, tanpa buat apa-apa. OK! aku pergi.

Awak bukan jodoh saya dan saya bukan jodoh awak. Tak payah nak buang masa.

Ayat Sedih Deep Ayat Sedih Deep

Author: Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *