AYAM KAMPUNGNYA TIDAK SESEDAP DAHULU

Lama giler tak datang makan kat Restoran Anwar Rodan Baru – Taman Bukit Puchong. Tengahari tadi, plannya nak makan di Mat Ayam Kampung Cyberjaya. Tapi ada cadangan nak makan kat Anwar Roda Baru pula. Aku pun OK kan je. Lagipun kat sini pilihan juadah makanannya lebih banyak dan memang nyum nyum semuanya.

Mungkin suatu hari nanti aku akan menapau untuk menu makan malam aku. Time tu of cz aku tengah mengidam giler-giler nak makan kat sini 🙂 Lepas melantak makan kat sini kene minum air KLink banyak-banyak untuk lawaskan kesemua makanan yang aku dah telan hahaha. Pengsan

Tengok je lah kat gambar yang Salina ambil tu. Tak terkata dan tak terpilih dibuatnya. Kene ambil yang betul-betul nak makan je. Kalau ikutkan nafsu makan sangat, nanti membazir tak habis.

Ada sesetengah menu masakan kat sini yang rasanya aku boleh buat sendiri. Tapi tulah, kalau dok makan seorang je memang no point untuk masak memasak nie. Kene limitkan menu.

Seperti biasa, aku akan ambil menu ayam kampung. Tapi hairan dan amat mengecewakan. Ayam kampungnya liat yang teramat. Susah giler nak gigit dan telan. Diorang tak rebus dulu ke apa nie?

Published by

Dennis Zill

Freelance Blogger - Gemar mengambil gambar (masih lagi belajar teknik yang betul) - Suka Jalan-jalan & Traveling untuk mencari pengalaman baru - Pencinta kucing yang tegar. Kenali Dennis Gill lebih lanjut di SINI